Automatiktekniker søges:
D.16/9-22 - Da vi stadigvæk har travlt, søger vi flere folk, derfor genopslår vi stillingsopslag.
Det går stærkt hos H.Jespersen/PL Service og vi søger derfor en dygtig og erfaren programmør til vores industri/automationsafdeling.


Kunne du tænke dig en afvekslende hverdag med spændende opgaver og projekter af forskellig art og størrelse, så er det måske dig vi søger!

Du bliver en del af et stærkt og engageret team, hvor projekt og optimeringsopgaver på maskiner og procesanlæg ved vores industrikunder er dagligdagen. Sammen med vores dygtige team af industri-og automationselektrikere, får du ansvaret for, med proaktive og akutte tiltag, at holde procesanlæg ved vores kunder kørende.

Din profil:

Din baggrund er automatiktekniker, med kendskab til industriinstallationer. Du har erfaring med programmering af følgende PLC, Siemens, Phoenix, Omron ,Allen Bradley, Wago samt Proface.

Du kan arbejde selvstændigt og struktureret, med ansvarsbevidsthed, kvalitet og ejerskabsfølelse og samtidig have flair for teamwork samt god kundeservice.

Du har evne og lyst til at arbejde med fejlfinding og løsning af akutte opgaver.

Du er fleksibel med forståelse for perioder med travlhed. Kørekort er en nødvendighed.

Vi kan tilbyde:

• En udfordrende og spændende hverdag med medbestemmelse og med mange forskelligartede opgaver.
• En positiv og uformel omgangstone.
• Dygtige og engagerede kollegaer, med fagligheden helt i top.
• Attraktive personaleforhold og løn efter kvalifikation.

El-installationsfirmaet H.Jespersen/PL Service A/S, som hører til i Hjørring/Hirtshals området beskæftiger i dag omkring 70 medarbejdere og er inde i en spændende udvikling, som kræver flere dygtige medarbejdere.

Ansøgning fremsendes pr. mail til: Orla Larsen , ol@h-jespersen.dk

Ansættelse hurtigst muligt.